onsdag 28 september 2011

Lugn dag i soffan

Vi har slöat idag jag och Harry. Vädret har varit sisådär och vi har upptäckt Disney junior. Harry har kollat på Djungel hjul typ hundra gånger och vi har legat och myst i soffan. Jag hann läsa flera kapitel i en bok och det har inte hänt på evigheter. Han är så himla gosig när han vill vara det. Han kan vara påfrestade intensiv och jag kan bli trött MEN vad det väger upp när man bara får mysa med honom och han sitter och klappar mig på armen. Mitt hjärta smälter.

Tyvärr tror jag att det är ett tecken på att allt inte står rätt till men jag avvaktar ett tag så får vi se...Han hostar lite i sömnen nu men det behöver ju inte betyda något...

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på min lilla skatt när han sover i sin lilla säng jämte min.

måndag 26 september 2011

Göteborg idag Borås imorgon

Idag var det återigen dags för Göteborg. Det var sjukgymnasten som förärades med ett besök. Henne gillar vi! Att få komma till sjukhuset och leka är lyx tycker Harry. Allt gick jättebra, han sprang omkring och lekte. Han åkte rutchkana och sparkade boll och röjde runt!

Innnan sjukhuset hann vu med en repa på Allum. Harry fick en ny overall från 8848. En djungel det där med vinterkläder.

Vi hann även med lekparken utanför sjukhuset. Harry älskar att gunga. Vädret var perfekt. Göteborg och Harry visade sig båda från sin bästa sida!

tisdag 20 september 2011

Regniga dagar, vad gör man....

Harrys nya favorit. Leka med gräsklipparen i garaget...Han vill gärna vara ute men bara inte i regnet...





onsdag 14 september 2011

Ultraljud from hell....

Attans vad illa det gick idag. En Harry som inte var på topp och fick panik när läkaren försökte hålla fast hans armar. Jag fick nog och reste mig med Harry. Jäklar vad det gjorde ont i mig idag. Luften gick ur mig totalt och jag är så trött nu. Ingen vill Harry illa men att säga att han är för liten att acceptera och för liten för att komma ihåg köper jag inte alls!Jag sa att jag inte klarar mer och de får boka en tid för att göra klart och tyvärr då med dormicum...Utmattad är det minsta man kan säga att jag är idag. Ledsen, mycket ledsen.

Det hela vägdes upp av en underbar sjukgymnast som fick Harry på andra tankar efteråt. Hon vill få in Harry på förskola ett par dagar i veckan underett par timmar och när det äter som en slags behandling för att få igång hans ätande. Hoppas, hoppas kommunen är med på noterna för det tycker jag verkar jättebra!

Vikt 10160g!!!Pox 78-80% fin fint!







måndag 12 september 2011

London calling!

Vi tog planet till London och Loughton. Harry gillar att flyga, han tycker det är mycket spännande vid start och landning och vill gärna titta ut! Som jag saknat mitt älskade England. Längtar redan tillbaka och ville inte åka hem.

Det var en perfekt resa. Vi var två familjer och vi bodde i vår gamla au pair familj. Underbart att träffa dem igen och jag saknar dem mycket nu. Vädret var ljuvigt. Vi hade packat för höst men möttes av högsommarvärme! Barnen lekte på gräsmattan och mammorna sippade Pimms på terassen. ( Givetvis med absolut koll på barnen!)

En dag åkte vi in till London. Barnen lyckades med konsten att sova på tunnelbanan och sedan genom halva Oxford street...De var så duktiga!!

I Alisons hus finns det heltäckningsmattor och det betyder att Harry nu är en mästare på att krypa i trappor! Det fanns även två katter som Harry älskade men de gillade inte honom lika mycket. Det kan ha att göra med hans hårdhänta klappningar att göra...

Svårt att skriva om allt som hände men sammanfattningsvis så hade vi det fantastiskt bra!

Här kommer lite bilder :)





















Vad jag har mycket att berätta!

Men en sak i taget...Jag ska berätta om London, om BVC, om hösten, om massa saker men nu har jag en febrig liten kille som behöver gosas med...

Men sen inatt när stormen ryter och jag inte vågar sova då ska jag berätta saker för er.

Håll tillgodo med ett kort på prinsen när han ligger febrig i sin lilla säng med sin snutteflaska och nallekompisen...