måndag 27 februari 2012

En sak till....

Nu har det varit en ofantlig torka här på bloggen men vet ni vad....Imorgon är sista dagen i hjärtebarnsmånaden så om ni inte redan har tänkt tanken och skänkt en peng så har ni chansen nu!

SMS:a BARNHJÄRTA 50 1714 namn till 72901 så ger du 50 kronor, BARNHJÄRTA 100 1714 namn till 72901 så ger du 100 kronor...osv...

PUSS PÅ ER! Ni ger till det viktigaste jag vet....mitt hjärta Harrys framtid!

Längtar tillbaka...

Jag ger er lite semesterminnen. Inte så många bilder här men tillräckligt många för att jag hoppas ni förstår att vi hade det helt makalöst underbart.

Nu ligger Harry i feber och förkylning och jag känner att jag är på väg åt samma håll. Nästa onsdag är det dags för inskrivning så nu tar vi och kryper ner i soffan med Harrys favorit Dora utforskaren på repeat och besegrar vår basillusker.

Min prins höll låda där nere....inte stilla en minut. Zumba, vttengympa, salsa och baren var ställen Harry gärna hängde på....vi fick bara hålla tempot. Fler bilder kommer men jag kan bara säga att jag njöt en hel vecka!!

Det stället rekommenderar jag gärna. Vill åka till hösten igen...



















söndag 19 februari 2012

Hola bloggen!

Nu har det varit torka här ett tag men det är för att vi varit på härlig semester i solen på Gran Canaria. Jag ska ladda in kort och ge er en rapport om hur vi haft det men nu är det sömn som gäller för imorgon så blir det jobb och förskola igen...

Natti natti!

tisdag 7 februari 2012

Hej och hå. Så var det återigen dags för ett ultraljud och EKG. Jag har varit lite orolig men det visade sig vara fint. Läckaget i klaffen var som innan och stentet satt på plats, pust.

Dock tyckte Dr N att han var lite ful i färgen. Det är konstigt hur fort man vänjer sig vid det. Harry har haft blossande kinder och blå händer och läppar ett tag nu men jag tror att det till viss del beror på kylan och till viss del att han håller igång så mycket. Poxen låg på 75-80% så den har gått ner lite. Kanske att det börja bli dags för nästa operation?

Tack och lov är det äntligen dags för lov och med det värme. Sol sol här kommer vi!

Vi är så trötta på att vara instängda hemma nu. Harry är hemma för tredje veckan nu då magsjukan vägrar släppa taget om förskolan och jag vågar inte släppa dit Harry. Tack och lov har vi superföräldrar som ställer upp och hjälper oss. Den här veckan vabbar Daniel och Harry är glad att ha sin pappa hemma!

Det märks på honom att han saknar sina kompisar. Han ställer sig vid dörren på morgonen i pyjamas och skor och säger "åka bilen nu"... Stackarn....