fredag 13 augusti 2010

Nedräkning igen

Nu börjar snart vår andra resa. Den sjunde september ska Harry göra sin hjärtkateterisering inför Glennoperationen. Nu har vi datumet nu börjar min förberedelse för vad som komma skall. Hur ska jag klara av detta en gång till?

5 kommentarer:

  1. Hej
    Vet hur det känns... Min lilla prins ska göra kat 8 sep, sen en glenn till hösten hoppas vi på. Bara att bita ihop,men visst är det jobbigt.
    Man vill få det gjort samtidigt som man inte vill göra det....
    Styrke kram till er och lycka till :)

    SvaraRadera
  2. Det kommer att gå jätte bra!! Harry är ju världsbäst! Puss

    SvaraRadera
  3. Hej Lisa, vet hur jobbigt det är att förbereda sig för en ny "resa", men det kommer du att klara! Tufft blir det ju men det kommer att gå bra. Hur mår han nu för tiden, lilla Harry? Hoppas ni har haft det ok i sommar.
    Vi förbereder oss oxå på höstens nya "resa" och vet inte vad som kommer att hända mer än att vi ska ner till Östra i september någon gång och göra ett ultraljud.....det låter ju inte så farligt men beroende på vad det visar så gör dom ev en hjärtkat och utifrån den ev operation. Vi får se, man tar en dag i taget hela tiden och jag njuter av hur pigg Alice är ändå. Sköt om er och hoppas vi ses nå´t!
    Kramar från Annika o Alice

    SvaraRadera
  4. idag kom kuvertet med Alices tid till Göteborg, och gissa om jag blev förvånad när det stod att hon ska vara där den 7 september!!! Kanske man får se sötnosen Harry + föräldrar! :)
    Sköt om er! Kram Annika o Alice

    SvaraRadera
  5. Jag håller alla tummar och tår fast jag vet att det kommer att går bra och ni kommer att klara det, man gör ju det även om man inte tror det.
    Jag bävar inför Hildas nästa operation fast det lär väl dröja några år, men den dagen man får beskedet att det är dags igen kommer att vara hemsk...
    Tänker på er och lycka till.

    Kram / Ann & Hilda m. familj

    SvaraRadera