tisdag 12 mars 2013

Killen med stil....

Underbart när Harry klär sig själv. Allting är väldigt noga, såsom att man använder endast en socka och kalsongerna ska vara utanpå byxorna. Visst har han en tjusig pose?

5 kommentarer:

  1. Underbart! Killen har uppgraderat modet som varit ett tag! Självklart är detta bästa sättet att visa kallingarna utan att det ser ut som han håller på att tappa byxorna ;-) Smart Harry!

    mormor

    SvaraRadera
  2. Supersnyggt! Är han lika pigg som han ser ut? Fungerar det bra utan sond? Är ni sugna på förskola el. blir ni hemma ett tag?
    Fortsatt Lycka till!
    Gillar er style!
    Marcus med Mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Han är pigg, mycket piggare än innan. Sonden hade rent praktiskt sett gärna fått sitta kvar ett tag till. Det är en kamp om milliliterna här, han klarar sig på håret. Vi är väldigt sugna på förskola, dock inte på bacillerna så vi väntar ett litet tag till. Efter påsk tänkte vi "skola in" honom igen och sen är tanken att jag ska börja jobba!

      Radera
  3. Sååå snyggt alltså! Sven är nog lite avundsjuk på att Harry kom på det först! ;-) Sven kör istället inga byxor och kalsongerna "utochin" och "bakochfram". Funkar det med! :-) Hoppas allt går framåt och att han blir piggare och piggare och att vi snart får se honom på förskolan igen. :-)
    Svens mamma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha....snart hoppas jag också på förskola! Harry längtar:) Det är set där med sjukdomar och sen waranet som kan ställa till det lite men snart är vi där igen!

      Radera