måndag 26 mars 2012

Min underbara tvååring!



Harry har ju faktiskt fyllt två år! Den 15 mars var det dags! Dagen D, två år som gått i rasande fart. Det gick inte obemärkt förbi utan firades ordentligt med massa mat, tårta, ballonger och paket.

En sandlåda, ett lektält, en stoor flexitrackbana, brandbil, lastbil, kläder och annat fint håvade födelsedagsbarnet in. Dagen efter var det dags för pappan att dra till Barcelona och när han kom hem så kunde prinsen kvittera ut ännu fler presenter, så det var lyckat.

Kortet ovan är taget i helgen när vi hade underbart vårväder. Harry hittade en ny sysselsättning som tröttade ut de stackars papporna som fick springa runt med barnen. (Han hade mössa på sig för det mesta, jag vet att det inte är sommar än ;))

Dethär blir ett spretigt inlägg, jag vet. Ha tålamod med mig är ni snälla, jag är lite rörig för tillfället! Jag vill bara dela med mig lite glädje...

Idag fick dagen den bästa start jag kunde önska. Vi kom till förskolan och Harry knatade glatt in och hör och häpna(!) inga tårar!! Det var en slängpuss och vinkning sen lockade en traktor mer än mamma. Jag svävade glatt ut därifrån och gjorde nästan en segergest så glad blev jag. Jag ringde till Daniel och sa bara "Yes, äntligen!"

Härligt, grabben är tillbaka!!!

1 kommentar:

  1. Grattis, Harry! Han kom till världen samma dag som Imres lillasyster - precis lika gamla. Att köra ungar i skottkärra, det är grejor det...

    SvaraRadera