måndag 15 oktober 2012

William visar vägen!

I torsdags natt började en ny slags resa för Harrys hjärtevän William. Samtalet om ett hjärta kom och den lilla modiga tigern fick lämna avdelning 323 för att åka upp på sitt livs viktigaste resa. En resa mot livet.

Många, många timmar senare klappar ett nytt hjärta i hans kropp och i fredags eftermiddag fick hans oroliga föräldrar möta sina fina son igen!

Den underbara modiga fightern visade alla vart skåpet ska stå genom att kämpa sig tillbaka och vara så hungrig på livet att läkarna valde att extubera honom i lördags. Mindre än ett dygn efter transplantationen. De har aldrig varit med om något liknande, men William är William. Och han hade väntat i 133 dagar på ett nytt hjärta. Förstå vad han har missat på den tiden. Klart att han har bråttom tillbaka till livet.

Jag är oerhört stolt över att känna honom och hans familj. De är mina hjältar. De har varit i helvetet utan att förlora hoppet.

Mina tankar är hos dem konstant. Jag hoppas så på att tigern återhämtar sig snabbt och bra! Finaste killen, kämpa hela vägen nu!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar