onsdag 27 juli 2011

Inskrivningen avklarad...

Allt har gått mycket bättre än väntat. Jag bävade för skrik och gråt men Harry var supercool och tog det hela med jämnmod. Han flirtade med röntgenpersonalen och på provtagningen sjöng de fina vior på honom medans det tog fyra rör blod och två pk. När vi kom till läkarsamtalet så satt Harry i dr Ewas knä och likaså hos dr Björn som gjorde ultraljud och är den som ska kata honom imorgon. När narkos skulle stta infarten så var det lite tårar men det gick ändå väldigt bra. SKÖNT!

Det gick bra överlag idag. Harry väger nu 9,8kg och är 78,8 cm lång eller lite längre dör där var han inte så samarbetsvillig. Han fick stå upp men ville inte vara stilla så det blev en lite hastig mätning.

Nu är vi incheckade och ska sova. Harry ska stå på svält från kl 24,00 vad det gäller mat och infantrini. Nan ska vi prova med fram till 04,00 och efter 06,00 är det stopp vad det gäller mat!

Vi hoppas på en smidig kat imorgon men beroende på hur det ser ut oså kan de kanske behöva gå från halsen istället eller eventuellt öppna honom. Jag är nervös men hoppas på att allt går bra.

Krisen nu är att vi glömt Harrys nalle på provtagningen....vet inte hur vi ska lyckas söva honom nu....än sover han inte....

Slänger upp bild från lekparken

3 kommentarer:

  1. Skönt att det gått över förväntan idag! Wow, vilken vikt, nästan 10 kg!! Alice vägde 10.2 kg när hon opererade förra året och då var hon nästan 2 år! Heja Harry! Hoppas han somnade utan sin nalle i kväll, lill-gubben. Tänker på er och hoppas att möorgondagen år blixtsnabbt! Massor med kramar och pepp! Annika o Alice

    SvaraRadera
  2. Lille sötisen ! Vad duktig han är !
    Dags att skaffa sele till Nallen kanske ? Trodde annars att det var yrvädret Harry som det var svårt att hålla reda på ;-)
    Hoppas ni kan sova inatt ändå !Det kommer säkert att gå finemang imorgon,det är gott gry i den pojken. Oroligt för mammahjärtat förstås....även i denna generation / Kram mormor

    SvaraRadera
  3. Lycka till med katen, hoppas det går att göra på enklaste sätt! Men mkt duktig kille har ni som gick igenom alla undersökningar så bra!

    SvaraRadera