lördag 6 mars 2010

Trevlig helg, härliga människor, då går tiden fort!

Veckan har gått och helgen har återigen infunnit sig. Igår hade jag fint besök av fröken Freja med mamma. Freja är en riktig goding som är generös med både leenden och slängpussar. Vi fikade och pratade, det känns lite som att det kanske är sista gången innan bebis när vi träffades. Så känns det lite med alla jag träffar nu...
fast det kan ju lika gärna ta upp till fyra veckor innan bebis behagar titta ut...

Vi var på mysig middag med goda vänner igår, tittade på Let's Dance och tjötade. Vi hade så trevligt att vi gör om det idag, dock i en lite annan konstellation. Daniel ska laga mat, en av de tre maträtter han bemästrar så det blir nog lyckat!

Längtan efter lillen blir starkare för var dag som går och oavsett vad som kommer att ske kommer vi få möta vår älskade son och det kommer att vara fantastiskt! Väskorna står nu redo att lyftas in i bilen, vi är taggade, Göteborg nu ska ni få träffa en liten vilding =)Eller ja, snart iallafall....=)

1 kommentar:

  1. Hej, har läst bloggen ett tag och insåg nu att vi troligen kommer att vara på Östra sjukhuset samtidigt. Vår dotter, 19 mån ska göra sin tredje hjärtoperation och vi åker ner den 19 mars.. Förstår att ni längtar efter eran lilla bäbis nu! Det kommer att gå bra, tänk att vi bor i Sverige och har barn hjärtkirurgi i världsklass!! Men det är en ny värld med upp och nedgångar vilket är jobbigt, men är man beredd på det så går det mkt lättare. Alla föräldrar blir som en liten familj som tar hand om och stöttar varandra. Det är en fantastisk resa ni kommer att få vara med om, som många hjärtebarns föräldrar inte vill vara utan, fast det är så jobbigt. Man får ett annat perspektiv på livet helt enkelt, och vänner och erfarenheter som är så speciella och värdefulla! Lycka till med förlossningen och resten av resan!
    Massor av styrke kramar från Annika

    SvaraRadera