fredag 9 december 2011

Febern ger sig inte....kampen fortsätter

Idag är det fredag och Harrys fjärde dag med feber och den visar inga tecken på att ge sig. Jäkla skitfeber, vi skulle på ettårs kalas och Harry skulle få leka med sina kompisar men NEJ. Feber förstöt.

Dock tror vi att vi hittat en av orsakerna, eller rättare sagt det gjorde tandläkaren idag när hon berättade att kindtänderna kommit. Nu har Harry tjugo tänder. De här kindtänderna tycker jag har hållt på hur länge som helst men jag har haft svårt att dem. Tandläkaren sa att de inte brutit igenom helt än och då kan det vara troligt att de är de som orskar febern också...

Vi ska tillbaka i januari igen för att se hur hans tänder mår. Det är svårt med dessa tänder. Harry gillar inte att borsta tänderna och det blir en kamp varje gång. Det är även väldigt svårt att borsta tänderna på natten. Ikväll har Harry redan vaknat två gånger och ätit och det är väldigt svårt att borsta när han sover. Vi har proxident svabbar men inte heller de är lätta att få till. Och sen är det jobbigt för en själv med för det tar tid på natten och vi sover redan dåligt.

Jag hoppas att han börjar äta snart så han slipper äta på natten....Önskedröm....

Nej, nu kallar sängen. God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar