söndag 25 december 2011

GOD JUL

Julen är här. Julafton kom och gick och snart så är även juldagen till ända. Julen blev grön inte vit men full av nära och kära, mat och julklappar i överflöd. Iallafall till unge herrn.

När tomten kom och Harry fick första paketet var han salig. Han rev upp det och blev helt till sig och skrek "bila, bila, bila" och sen tjöt han högt och stampade med fötterna och visste inte riktigt var han skulle ta vägen. Att det efter det kom typ trettio paket till var svårt att hantera för honom så en del orkade han inte ens öppna så de fick sparas till senare.

Det var helt underbart att se honom så salig. Han får väldigt sällan leksaker, vi har knappt köpt en sak sedan han fyllde år i mars så nu passade vi på. Vi tömde hans rum på de gamla sakerna som han växt ifrån och har nu satt in de nya fina leksakerna.

Han fick en hel del; Bobby car med släp, Briotåg och tågbana, klossar, lego, mera klossar, en hink bilar, bil med släp, mikrofon, trumma, munspel, tuschpennor, leklera, fleeceställ, böcker, doktorsväska, Kranis och Skopis från Byggare Bob.....och nu orkar jag inte skriva mer om det men hjälp vad grejer...och de flesta sakerna har jag köpt. Insåg inte att det hade blivit så många grejer....

Daniels syster med familj bor hos och det betyder att Harry har tre busiga barn att leka med och han är i himmelriket. Idag har även Harrys andra kusiner varit här och det betyder ännu fler barn att leka med. Han är så glad i barnen men han klarar inte riktigt av att hålla tempot. Han klarar tyvärr inte heller att koppla av så det resulterar i ett väldigt blått barn med illröda kinder som inte mår helt bra.

Igår och i förrgår gick det bra att lägga honom i lagom tid men idag höll han ut till halv tio innan han somnade och vi fick ligga och massera hans ben för de värkte och han var ledsen. Efter massage och alvedon lugnade sig klimpen och nu sover han gott medans vinden rasar utanför.

Det är så roligt att ha kusinerna här, han lever verkligen upp enormt när det finns andra barn i huset och de leker otroligt bra tillsammans. Harry kommer att sakna dem enormt när de åker hem...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar