söndag 26 september 2010

Ny vecka, nya tag.

Imorgon är det återigen måndag. Ny vecka nya tag. Vi börjar veckan med att sticka Harry igen. Vareviga dag dessa stick, jag blir så trött. Förhoppningsvis ligger han bra till så att vi klarar oss veckan ut utan att behöva sticka honom igen.

En rolig sak som hänt är att Harry äntligen kommit över sjukilos gränsen. Som jag väntat...Harry givk upp 100g mellan han var fem och sex månader. Men nu gick han upp 405g på endast elva dagar!! Duktig kille! Så fort vi får några dagar med mindre kräkningar så ser man resultat. Tyvärr har han börjat kräkas ofta igen men det kan ju ändra sig snabbt, det har vi ju fått bevisat för oss innan. Heja Harry!!

3 kommentarer:

  1. Go Harry! Go Harry! Kramar Marty

    SvaraRadera
  2. Är det pga waranet som ni måste sticka honom eller kollar de salter mm??

    Vi har pysslat med waran sedan jan-08 då Prinsessan var lite drygt 4 månader så hojta till om du har några frågor. Generellt kan jag säga att ju oftare man sticker barnen desto mer svänger värdena.

    SvaraRadera
  3. Ja, det är pga waranet. Förra veckan stack vi honom fem dagar och gav fragmin tre ggr. Hoppas det blir bättre snart. Det har varit instabilt sedan de gjorde katen...

    SvaraRadera