måndag 17 januari 2011

En stor dag idag!

Idag var vi på sjukhuset för att göra ultraljud på Harrys lilla hjärta. Förträngningen på aortabågen var fortfarande oförändrad. Skönt. Harry fick dormicoúm idag och undersökningen gick mycket smidigt. Jag hade gruvat mig lite inför hur det skulle gå idag men allt flöt på och det var inget snack om att han inte skulle få dormicum utan alla var väldigt proffesionella idag. Allt känns bra nu.

Roliga nyheter är; HARRY VÄGER NU 8090G, WOW WOW WOW! Som vi längtat efter att se de siffrorna på vågen. Tio månader tog det men nu är han där!

Nyhet nummer två är att Harry är numera medicinfri!!!! Visserligen på prov men ändå. Imorgon kommer att vara den första dagen i hans liv då han inte behöver någon medicin. Jag förstår knappt själv att det är sant. Det är ju en del av vardagen att blanda eller dra upp sprutor och ge honom medicin. Vi är ett steg närmare mot att få ett vanligt liv.

Harry kommer ju behöva äta medicin i resten av sitt liv efter han gjort tcpc:n men nu är nu och nu behöver han förhoppningsvis inte någon medicin alls på ett tag!

Yay, lycka idag. Vi fick en massa beröm på sjukhuset för att vi kämpar så med Harry och hans mat. De sa att vi skulle verkigen vara stolta över det jobb vi lägger ner för de tycker han ser så bra ut nu! Det värmer när man får ett erkännande från vården att man gör ett bra jobb.

7 kommentarer:

  1. Kul! Fantastisk feedback!

    kram

    SvaraRadera
  2. härligt, särskilt med vikten så som ni har slitit, heja harry

    SvaraRadera
  3. Så härligt! Jag förstår precis hur det känns när vikten faktiskt ökar! Ni gör ett hästjobb med maten! Vad skoj att han slipper medicinerna ett tag!

    SvaraRadera
  4. Härligt att höra! Ja, ni kämpar ju verkligen och kan jag tänka mig att det är sånt här man behöver för att orka!

    SvaraRadera
  5. Åh vad superdupertoppen :0) Det är ju så mycket enklare att jobba på när man får lite belöning för det.

    Åh Harry väger nästan lika mkt som Prinsessan i den åldern, 8110g stannade vågen då på för hennes del :-) Liten med naggande god..

    SvaraRadera