måndag 4 april 2011

Grabben kan stå...och nästan gå...

Hej och hå, nu är det spring i benen på lilleman. Han kan nu står utan stöd men så fort han kommer på sig själv så trillar han. När han lyckas så skiner han lilla ansikte upp som en sol och han lyser av stolthet över hur duktig han är. Det roligaste som finns nu är att gå. Vi går och går, fram och tillbaka, hit och dit. Håller han sin nalle i handen så kan han gå med bara en hand som måste hållas. Snart släpper nog min lilla sparv alla hämningar och knatar iväg för egen maskin.

För övrigt så är min lilla kille förkyld och febrig och får fem tänder till på samma gång. Inte mycket är bra nu, det värker i munnen på kämpen. Idag har två tänder brutit igenom i underkäken så nu är det en i överkäken occh två till nere som ska igenom den här omgången. Just nu har han då 12 tänder igenom och tre på gång, nu ska han ju kunna äta allt!

Just nu är det dåliga matdagar men vi hoppas på vändning när förkylningen går över. Vi ska in till sjukhuset imorgon för Harry kanske kan behöva inhalaera lite ändå. Inatt blev det inte mycket sömn då hans andning var mycket ansträngd, pratade med sköterskan idag och hon ville vi skulle komma in men Harry har andats på bra under dagen så vi får se vad som händer inatt...

1 kommentar:

  1. Stackars liten! Så mmånga tänder på G och dessuiom förkyld :-( ... Men han kommer säkert att vilja sätta alla tänderna i nåt matnytttigt när febern gått ner!
    Kram på er och hoppas ni får sova lugnt i natt !
    mormor

    SvaraRadera