tisdag 3 maj 2011

Vår!

Eller det var vår tills det började snöa idag igen...hmm, är det inte maj?!

Ja, ja här kommer lite härliga vårbilder från i påskas och framåt. Det känns så dubbelt att se hur bra vi har det och att titta på vår lille prins samtidigt som en annan familj förlorat sin. Precis lika gamla, återigen det är inte rättvist. En olycka. Tanken kommer och går hela tiden om hur det kommer bli för oss... Nu är det dags att släppa det och vara tacksam för att vi har honom. Mina tankar går till de som förlorat sin prins och jag hoppas de finner styrka att klara sig igenom denna hemska tid.

Nu kommer lite bilder på älsklingen som verkligen njuter av att äntligen kunna vara utomhus så mycket som han vill utan att behöva ha overall och sitta i vagnen! Han drar mor ytterdörren vid sjutiden på morgonen däe han först försöker få på sig skorna och sedan ställer sig och bankar på dörren samtidigt som han tittar bedjande på mig med sina stora blår ögon. Jag försöker få på honom kläder och i med lite frukost men sen är det kört, då ska han ut!







Vårpromenad...



Häng med med fina kompisen Lee.




Detta är anledningen till att det är svårt att blogga. En liten kille på tangentbordet gör saken lite marigare...

1 kommentar:

  1. Han är så söt, lilla Harry och ser ut som att han vet vad han vill! Helt underbar är minen då han sitter på datorn, det syns att han vet att så här får man egentligen inte göra....haha....hoppas du fick till det där han lyckades ställa om.
    Krama om honom från oss
    Annika o Alice

    SvaraRadera