fredag 26 november 2010

Vi har bestämt oss...

Knapp it is....så snart som möjligt helst innan jul. Harry fick 40 graders feber och ville bara dricka vatten. Vi har lyckats med dygnsmängden hela tiden. Vi satte sond en natt för att säkerställa vätskebalansen men den drog han ur morgonen efter. Det var det som fick oss att ändra oss. Sätter vi en knapp så har vi alltid ett säkert kort. Så nu får vi se hur lång tid det tar....

4 kommentarer:

  1. Jag tror ni gör ett bra val. Vi har haft knapp så länge och det har verkligen underlättat. Hoppas att det blir bra för Harry också

    SvaraRadera
  2. Känn inget dåligt samvete över det, ni jobbar hårt nog som det är och har alldeles tillräckligt att oroa er över. Hoppas det kommer att funka bra.

    SvaraRadera
  3. Jag tror att bara ni kommit fram till ett beslut så kommer det kännas bättre snart. Nu vet ni vad ni vill och då kommer det bli bra! Då kanske ni allihop kan få en chans att andas sen!

    SvaraRadera
  4. Klokt!
    Det kommer att underlätta och minska pressen på att Han MÅSTE få i sig det här och det här. Även mediciner går att få i den vägen, både upplösta tabletter och flytande. Sedan kan Harry äta precis så mycket han vill och orkar via munnen iallafall. En dag kanske allt fungerar och knappen inte behövs mer.

    Man kan via sin läkare få den att skicka en akut remiss till kirurgen så prioriteras man i turordningen.

    Önskar er all lycks

    SvaraRadera