måndag 29 november 2010

Nu är det på g...

Idag var vi på Ösatra med Harry. EKG:t såg bra ut, Hjärtat såg bra ut...lite högt tryck i aortabågen behöver ev en ny ballongvidgning men inte just nu. Vi ska hållas under uppsikt så läkaren ville inte glesa ut kontrollerna än. Målet är att vi bara ska böhöva gå på kontroll en gång i halvåret mellan glennen och TCPC:n men det kommer ju inte hinna vara så många halvår kvar om de inte vill glesa ut kontrollerna. Men, men vi är vana och det känns bra att ha honom under uppsikt.

Det var mycket tårar för Harry idag. Han hade ingen aptit på morgonen så när vi kom till Göteborg så bestämde vi oss för att sätta en ny sond. Det var inte poppis, han gillade inte heller att ta EKG el ultraljud och när det kom till att sätta en spruta i låret fick han nog. Mycket tårar som ledde till att han kräkte ner mig ett otal ggr...men vad tar man inte för att trösta det lilla pyret....

Vi har även bestäm oss för att sätta oss i kö för en knapp så nu är remissen skriven...Nu har Harry två månader på sig att visa vad han vill och kan annars är det dags för knapp.

Efter sjukhuset åkte vi till E och J och träffade deras lilla söta docka! Så underbart söt och så liten. Nu inser man verkligen att Harry är inte längre en bebis när man fick det lilla 3,5 kilos knyttet i famnen! MYS!!!

Ska ju säga att jag inte blir klok på min son...För efter vi satte sonden har han ätit helt själv...Fattar ingenting...MEn men det är bara positivt..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar