söndag 9 maj 2010

Harry gillar läget...




Harry har fått en babysitter som ser ut som ett rymdskepp och ett babygym med massa roliga saker i. Han gillar dessa i korta stunder, och vi gillar att han gillar det.

Idag har vi varit på promenad ute i Vegby och hälsat på folk. Väldigt trevligt att komma ut i friska luften en stund. Imorgon ska vi göra premiär på BVC och det tror vi blir bra. Tisdag är det dags för ytterligare ett sjukhusbesök men denna gång i Borås istället.

Är lite nervös för jag har hört att det börjar gå vatkoppor lite här och var och det är det sista vi behöver just nu...

Harry mår ganska bra för tillfäller men vi märker dock att hans saturation går ner sakta men säkert. Jag hoppas att allt järn som ger honom magknip ger resultat snart, annars befarar jag att vi hamnar på sjukhus igen...skärpning Harry!

Vi har slutat med två mediciner på prov nu och det betyder åtta sprutor färre om dagen! Härligt att få plocka bort mediciner istället för att lägga till...

Livet är faktiskt rätt gott just nu, det blev som en sköterska sa till oss innan vi åkte hem. Hon sa att vi kommer sitta i vår soffa och bara njuta och drälla sondsprutor omkring oss i hela huset och precis så är det :)

1 kommentar:

  1. vad mysigt o komma ut lite runt i Vegby!
    o skönt att ni minskar på medicinen, you rock Harry!!

    SvaraRadera